Lediga jobb

Högsäters Plåt & Däck


Vill du arbeta hos oss? 

 

Arbetsuppgifter


I rollen som säljare av vårt sortiment arbetar du på ett lösningsorienterat sätt med att få fram helhetslösningar till kunderna. I dina arbetsuppgifter ingår kundmottagning, försäljning, lagerpåfyllning, orderregistrering, enklare offerering, inköp och däckmontering. Du tar sköter vårt lager och vår kundmottagning. Rollen innebär även att vara behjälplig med övriga arbetsuppgifter som kan uppstå i det dagliga arbetet.


 

Din bakgrund/Personliga egenskaper


Som person är du en utåtriktad och social lagspelare som gärna arbetar i grupp. Viktigt för oss är att du som söker har en god samarbetsförmåga och en stark vilja att alltid bidra med ditt bästa för att uppnå verksamhetens mål. Du har en hög arbetsmoral och är noggrann i ditt arbetssätt. Vidare är du även ansvarstagande och kvalitetsmedveten. Du är van vid att ta egna initiativ och kan arbeta självständigt mot uppsatta mål.  Du är serviceinriktad och lösningsorienterad oavsett vilken kund du hjälper och kan se var och när du behöver rycka in samt ser alltid till dina kunders intresse och nöjdhet. Erfarenhet från verkstads- och/eller byggbranschen är mediterande men inte ett krav.


 

Formell kompetens


  • Fullgjord gymnasieutbildning. Gärna med inriktning fordon, teknik, bygg eller liknande.
  • Erfarenhet som försäljning eller arbete inom byggssektorn är meriterande.
  • Erfarenhet av däckmontering samt försäljning och/eller verkstadsarbete är mediterande.
  • Truckkort är meriterande.
  • Svenska och engelska i tal och skrift är ett krav för tjänsten, likaså B-körkort.

 

Högsäters Plåt & Däck


Vi är ett familjeföretag med 30 år i branschen och drivs idag utav Christel och Patrik. Vårt sortiment består av allt inom byggplåt, maskinhallar, ekonomibyggnader samt däck/fälg. Sommaren 2019 öppnade vi även bilverkstad tillsammans med vår David. Vår bas är i Högsäter- Jolsäter men vi verkar i hela Västsverige-Sverige och har som målsättning att utöka verksamhetsområdet och växa som företag.


 

Övrig information

Då tillsättningen sker löpande genomför vi urval och intervjuer hela tiden, välkommen in med din ansökan redan idag! Maila din ansökan till info@hogsaterplat.se

 

Typ: Timanställning med möjlighet till Heltid/Tillsvidareanställning

Start: Omgående

Plats: Högsäter

Lön: Enligt överenskommelse

Har du specifika frågor om tjänsten ber vi dig att mejla info@hogsaterplat.se

 

Vi ser fram emot din ansökan!